• Voorgerechten vlees & vis

    • Frisse salade van gebakken scampi’s, afgeblust met citroen en knoflook

      € 12,50

      Frisse salade van gebakken scampi’s, afgeblust met citroen en knoflook

    • salade zalm garnaaltjes

      € 13.50

      Salade met gemarineerde zalm, Hollandse garnaaltjes, komkommer en frisse kerriemayonaise

    • gerookte ribeye tosti

      € 12.50

      Salade met gerookte runderribeye, mini tosti oude kaas en truffelcrème  

    • vega salade

      € 11.50

      Salade met asperges, avocado, geitenkaaskroketje en gepocheerd eitje

    • Carpaccio van ossenhaas geserveerd met fijne slasoorten, kruimeltjes “Old Amsterdam”, pijnboompitjes en een kruidendressing.

      € 12,50

      Carpaccio van ossenhaas geserveerd met fijne slasoorten, kruimeltjes “Old Amsterdam”, pijnboompitjes en een kruidendressing

    • Visproeverij voor

      € 17.50

      Visproeverij; Dungesneden verse tonijn, gefrituurd visbuideltje met zeevis, gemarineerde zalm met asperge, krokante scampi met soja, kreeftensoepje met garnaaltjes

    • Soepen

    • Thais kokossoepje met citroengras,

      € 7.50

      Thais kokossoepje met citroengras, maïskip en lente-ui

    • Schuimig kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes en fijne prei

      € 9,50

      Schuimig kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes en fijne prei

    • Romig soepje van asperges

      € 7.50

      Romig soepje van asperges met gekookte ham, aspergepuntjes en peterselie

    • runderbouillon

      € 7.50

      Heldere krachtige runderbouillon rijk gevuld met voorjaarsgroente

    • Warme voor & tussengerechten

    • Gebakken eendenlever op krokante toast met mango compote en rode portsaus

      € 17,50

      Gebakken eendenlever op krokante toast met mango compote en rode portsaus

    • 3 scampi tussen

      € 12.50

      3 in kerrietempura krokant gebakken scampi's met zoetzure komkommer en sojasaus

    • Asperges zalm tussen

      € 13.50

      Asperges met gemarineerde zalmfilet, krokant bladerdeeg en botersaus

    • Hoofdgerechten vlees

    • Gebakken diamanthaas

      € 25.50

      Gebakken runderbiefstuk van de diamanthaas met krokante aardappeltjes en bearnaisesaus

    • mixed grill

      € 21.50

      Mixed grill van rund, varkenshaas en kalkoenfilet met saus van spek en romige pepersaus

    • Asperges op Limburgse wijze

      € 17.50

      Asperges op Limburgse wijze met gekookte ham, aardappel, ei en botersaus

    • maiskipfilet asperges

      € 19.50

      Maiskipfilet gebakken in parmaham, asperges en romige dragonsaus

    • lamsbout en kotelet

      € 25.50

      Combinatie van gebakken lamsbout en lamsrack met knoflookjus

    • Hoofdgerechten vis

    • Gebakken tongfilets

      € 19.50

      Goudbruin gebakken tongfilets met asperges en witte wijnsaus

    • sliptong

      € 22.50

      3 gebakken sliptongetjes met frietjes en frisse salade

    • Geroosterde tonijnfilet

      € 24,50

      Geroosterde tonijnfilet met groentetempura's en sojasaus

    • coquille scampi hoofd

      € 23.50

      Gebakken coquilles en scampi's met een zachte kerrie/knoflooksaus

    • kabeljauw asperges

      € 22.50

      Gebakken kabeljauwfilet met asperges, gerookte zalm, krokant bladerdeeg en dillesaus

    • Hoofdgerechten vegetarisch

    • Vegetarisch hoofdgerecht

      € 19.50

      Quiche van ricotta en spinazie met asperges, groente tempura's, frisse salade en sojasaus

    • Desserts

    • Warme kersen, gemarineerd met een vleugje kaneel, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

      € 9,50

      Warme kersen, gemarineerd met een vleugje kaneel, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

    • aardbeitjes

      € 9,95

      Aardbeitjes met merengue, aardbeiencoulis, aardbeienijs, slagroom en chocoladeschotten

    • Espressotaartje

      € 9,95

      Espresso-ijstaartje met witte chocolademousse en chocoladecrème 

    • Kaasbordje; diverse soorten binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met stokbrood

      € 12,50

      Kaasbord;  5 diverse soorten binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met stokbrood

    • Dagdessert

      € 8,95

      Dagdessert (wisselend dessert van het seizoen, suggestie aan tafel)

    • Klein kaasbordje

      € 9.95

      Klein kaasbordje; drie diverse kaassoorten met brood en druifjes

    • dame blanche

      € 8.50

      Dame blanche; vanille-ijs met verse warme chocoladesaus en slagroom

Openingstijden Keuken

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
donderdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
vrijdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
zaterdag Lunch op reservering vanaf 10 personen
Diner van 17.00 tot 21.00 uur
zondag Lunch van 13.00 - 15.30 uur
Diner van 17.00 tot 21.00 uur

Bent u binnenkort jarig?

Komt u binnen 7 dagen rond uw verjaardag met vrienden en/of familie eten? Maak dan allemaal gebruik van ons drie gangen menu t.w.v.
€ 35,- en u eet zelf volledig GRATIS.

Lees de voorwaarden

Back to Top