• Voorgerechten vlees & vis

    • Frisse salade van gebakken scampi’s, afgeblust met citroen en knoflook

      € 12,50

      Frisse salade van gebakken scampi’s, afgeblust met citroen en knoflook

    • visproeverij;

      € 17.50

      Visproeverij; Carpaccio van tonijn, krokante scampi met soja, gemarineerde zalm met zoetzure komkommer, gegratineerd zomeroestertje, kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes

    • rundertartaar

      € 15,50

      Tartaartje van het rund met Parmaham, gepocheerd eitje en truffelcrème 

    • vega salade

      € 11,50

      Zomerse salade met gegrilde watermeloen, fetakaas en aceto balsamico

    • Carpaccio van ossenhaas geserveerd met fijne slasoorten, kruimeltjes “Old Amsterdam”, pijnboompitjes en een kruidendressing.

      € 12,50

      Carpaccio van ossenhaas geserveerd met fijne slasoorten, kruimeltjes “Old Amsterdam”, pijnboompitjes en een kruidendressing

    • salade zalm/schelvis

      € 13.50

      Salade van gemarineerde zalmfilet, krokante schelvis en ravigotesaus 

    • Soepen

    • runderbouillon

      € 8.50

      Heldere krachtige runderbouillon rijk gevuld met zomergroentes

    • Schuimig kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes en fijne prei

      € 9,50

      Schuimig kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes en fijne prei

    • Romig soepje van Zeeuwse mosselen

      € 8.50

      Romig soepje van Zeeuwse mosselen, prei, knoflook en Limburgse mosterd

    • paprikasoep

      € 7.50

      Soepje van gepofte paprika en mascarpone met knoflook/thijm croutons

    • Warme voor & tussengerechten

    • Gebakken eendenlever op krokante toast met mango compote en rode portsaus

      € 17,50

      Gebakken eendenlever op krokante toast met mango compote en rode portsaus

    • zeeduivelwang/kreeft

      € 16,50

      Combinatie van zeeduivelwang en kreeft met gepofte tomaat en kreeftenroom

    • Gebakken zwezerik

      € 19.50

      Gebakken kalfszwezerik met stoofje van ossenstaart in eigen krachtige jus

    • Hoofdgerechten vlees

    • Gebakken diamanthaas

      € 25.50

      Gebakken runderbiefstuk van de diamanthaas met peperroomsaus

    • kalfentrecote

      € 23.50

      Geroosterde kalfsentrecote met smeltende gorgonzola en kalfsjus

    • Mixed grill

      € 21.50

      Mixed grill van rund, varkenshaas en kalkoenfilet met saus van spekjes en romige peper

    • combi lam

      € 25.50

      Rosè gebraden lamsboutje en lamskoteletjes met basilicum/knoflooksaus

    • maaltijdcarpaccio hoofd

      € 19.50

      Grote maaltijdcarpaccio met fijne salade, parmaham en truffelcrème 

    • Hoofdgerechten vis

    • zeetong

      € 22.50

      3 in roomboter gebakken sliptongetjes met frietjes en salade

    • Gebakken tongfilets

      € 19,50

      Goudbruin gebakken tongfilets met citroen en witte wijnsaus

    • tonijn gegrild

      € 25.50

      Geroosterde tonijnfilet met tempura's van verse groentes en sojasaus

    • maaltijdsalade vis

      € 19.50

      Maaltijdsalade met diverse gebakken vissoorten, tempura van scampi, tonijncrème , krokante tong, Hollandse garnaaltjes en cocktailsaus

    • scholfilet met spiesje

      € 24.50

      Gebakken scholfilet met spiesje van coquille en scampi's en romige kerriesaus

    • Hoofdgerechten vegetarisch

    • Vegetarisch hoofdgerecht

      € 19,50

      krokante strudel uit de oven met gewokte groentes en Val-dieukaas , ratatouille , rucola en romige kerriesaus

    • Desserts

    • Warme kersen, gemarineerd met een vleugje kaneel, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

      € 9,50

      Warme kersen, gemarineerd met een vleugje kaneel, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

    • Parfait limoncella

      € 9,95

      Parfait van limoncella met vers rood fruit, merinque en vanillecrème 

    • chocoladetaartje

      € 9,95

      Chocoladetaartje van pure chocolade met romige chocolademousse en chocolade-ijs

    • Kaasbordje; diverse soorten binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met stokbrood

      € 12,50

      Kaasbord;  5 diverse soorten binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met stokbrood

    • Dagdessert

      € 8,95

      Dagdessert (wisselend dessert van het seizoen, suggestie aan tafel)

    • Klein kaasbordje

      € 9.95

      Klein kaasbordje; drie diverse kaassoorten met brood en druifjes

    • dame blanche

      € 8.50

      Dame blanche; vanille-ijs met verse warme chocoladesaus en slagroom

Openingstijden Keuken

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
donderdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
vrijdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
zaterdag Lunch op reservering vanaf 10 personen
Diner van 17.00 tot 21.00 uur
zondag Lunch van 13.00 - 15.30 uur
Diner van 17.00 tot 21.00 uur

Bent u binnenkort jarig?

Komt u binnen 7 dagen rond uw verjaardag met vrienden en/of familie eten? Maak dan allemaal gebruik van ons drie gangen menu t.w.v.
€ 35,- en u eet zelf volledig GRATIS.

Lees de voorwaarden

Back to Top