• Voorgerechten vlees & vis

    • Frisse salade van gebakken scampi’s, afgeblust met citroen en knoflook

      € 12,50

      Frisse salade van gebakken scampi’s, afgeblust met citroen en knoflook

    • gemarineerde zalm kruideneitje

      € 12.50

      Gemarineerde zalmfilet met Hollandse garnaaltjes en gegratineerd kruideneitje

    • Visproeverij voorgerecht

      € 15,50

      Proeverij van vis ; kopje kreeftensoep, koningskrab met cocktailsaus, buideltje van scampi's en soja, gemarineerde zalmfilet, bitterbal van rivierkreeft met ravigottesaus 

    • vega salade

      € 10,50

      Groene salade met avocado, gebakken camembert en aceto balsamico

    • Carpaccio van ossenhaas geserveerd met fijne slasoorten, kruimeltjes “Old Amsterdam”, pijnboompitjes en een kruidendressing.

      € 11,50

      Carpaccio van ossenhaas geserveerd met fijne slasoorten, kruimeltjes “Old Amsterdam”, pijnboompitjes en een kruidendressing

    • rundertartaar

      € 14,50

      Tartaartje van rund met dungesneden serranoham, krokant kletskopje van Parmezaan, gepocheerd eitje en truffelcrème 

    • Soepen

    • Thaise currysoep

      € 7.50

      Thaise currysoep met bosui, kip en koriander

    • Schuimig kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes en fijne prei

      € 8,50

      Schuimig kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes en fijne prei

    • soep paddenstoelen

      € 7,00

      Romig soepje van bospaddenstoeltjes en knoflook

    • Warme voor & tussengerechten

    • Gebakken eendenlever op krokante toast met mango compote en rode portsaus

      € 17,50

      Gebakken eendenlever op krokante toast met mango compote en rode portsaus

    • kalfslever tussengerecht

      € 12.50

      Gebakken kalfslever met gesmoord spek, uien en kalfsjuscompote 

    • Champignons a la escargots

      € 10,50

      Champignons a la escargot, champignons uit de oven gegratineerd met verse kruiden, knoflook en kaas

    • Hoofdgerechten vlees

    • kwartelhammetje

      € 24.50

      Huisgerookte kwartelhammetjes op zuurkoolstamppotje en krokant spek

    • runderentrecote

      € 22.50

      Geroosterde runderentrecote ( 200 gram) met stroganoffsaus

    • Gebakken diamanthaas

      € 23,95

      Gebakken runderbiefstuk van de diamanthaas met bearnaisesaus

    • Kalfsoesters gorgonzola

      € 22.50

      gebakken kalfsoesters met kalfsjus en smeltende gorgonzola

    • mixed grill

      € 19.50

      Mixed grill van rund en varkenshaas, kalkoenfilet en saus van spekjes en romige peper

    • Hoofdgerechten vis

    • scampi's hoofdgerecht

      € 23.50

      3 bereidingen van scampi's ; gebakken met knoflook, gefrituurd in kerrietempura en krokante loempia met sojasaus

    • Bouillabaise hoofd

      € 22,50

      Bouillabaise; rijkelijk gevuld  volgens traditioneel Frans recept

    • Gebakken tongfilets

      € 17,50

       Gebakken tongfilets met citroen en witte wijnsaus

    • heilbot paprikasaus

      € 19.50

      Heilbotfilet gegratineerd met gruyèrekaas en courgette met een frisse paprikasaus 

    • Hoofdgerechten vegetarisch

    • Vegetarisch hoofdgerecht

      € 18,50

      Krokante strudel gevuld met verse groentes en Val-dieukaas en een pittige kerriesaus

    • Desserts

    • Warme kersen, gemarineerd met een vleugje kaneel, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

      € 8,95

      Warme kersen, gemarineerd met een vleugje kaneel, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

    • tempura appel caramel

      € 8,95

      Tempura's van appel met vanillesaus en caramelparfait 

    • Creme brulee

      € 8,95

      Crème brulee met verse framboosjes en witte chocolade-ijs 

    • Kaasbordje; diverse soorten binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met stokbrood

      € 9,95

      Kaasbordje; diverse soorten binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met stokbrood

    • Dagdessert

      € 8,95

      Dagdessert (wisselend dessert van het seizoen, suggestie aan tafel)

Openingstijden Keuken

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
donderdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
vrijdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
zaterdag Lunch op reservering vanaf 10 personen
Diner van 17.00 tot 21.00 uur
zondag Lunch van 13.00 - 15.30 uur
Diner van 17.00 tot 21.00 uur

Bent u binnenkort jarig?

Komt u binnen 7 dagen rond uw verjaardag met vrienden en/of familie eten? Maak dan allemaal gebruik van ons drie gangen menu t.w.v.
€ 29,95 en u eet zelf volledig GRATIS.

Lees de voorwaarden

Back to Top