• Voorgerechten vlees & vis

    • Frisse salade van gebakken scampi’s, afgeblust met citroen en knoflook

      € 12,50

      Frisse salade van gebakken scampi’s, afgeblust met citroen en knoflook

    • wildplankje

      € 16.50

      Wildplankje met wildpaté, wildbitterbal, hertenham, rilette van konijn, mousse van eendenlever en compote van sjalotjes en rode portsaus

    • salade gerookte eendenborst

      € 12,50

      Salade met dungesneden gerookte eendenborst, gebakken spekjes en frambozendressing

    • vega salade

      € 11,50

      Groene salade met taartje van aardappel en avocado, geitenkaaskroketje, gepocheerd eitje en witte wijndressing

    • Carpaccio van ossenhaas geserveerd met fijne slasoorten, kruimeltjes “Old Amsterdam”, pijnboompitjes en een kruidendressing.

      € 12,50

      Carpaccio van ossenhaas geserveerd met fijne slasoorten, kruimeltjes “Old Amsterdam”, pijnboompitjes en een kruidendressing

    • Carpaccio zalm

      € 14.50

      Carpaccio van zalm en zeeduivel met Hollandse garnaaltjes en cocktailsaus

    • Soepen

    • pompoensoep

      € 7.50

      Romig soepje van pompoen en geitenkaas met geroosterde hazelnootjes

    • Schuimig kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes en fijne prei

      € 9,50

      Schuimig kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes en fijne prei

    • wildbouillon

      € 8,50

      Heldere krachtige wildbouillon met paddenstoeltjes

    • Warme voor & tussengerechten

    • Gebakken eendenlever op krokante toast met mango compote en rode portsaus

      € 17,50

      Gebakken eendenlever op krokante toast met mango compote en rode portsaus

    • eendenboutje balkenbrij

      € 14,50

      Gekonfijt eendenboutje met wildjus en gebakken balkenbrij

    • gebakken mosselen

      € 13,50

      In kruidenboter gebakken mosseltjes met prei en krokante scampi

    • Hoofdgerechten vlees

    • Gebakken wildzwijnshaas

      € 21.50

      Gebakken wildzwijnshaas op zuurkool met wildbitterballetje en honing/mosterdsaus

    • Gebakken diamanthaas

      € 25.50

      Gebakken runderbiefstuk van de diamanthaas met krokante uienringen en rode portsaus

    • hertenrugfilet

      € 26.50

      Gebakken botermalse hertenrugfilet met rode kool en wildsaus

    • Geroosterde varkenshaasmedaillons met romige pepersaus

      € 19.50

      Geroosterde varkenshaasmedaillons met romige pepersaus

    • Wildtrio

      € 23.50

      Wildtrio van hert en wildzwijnshaas, hazenpeper, rode kool en wildsaus

    • Hoofdgerechten vis

    • zeetong

      € 27.50

      Gebakken hele Noordzeetong ( 300 gram ) met frietjes en salade

    • Gebakken tongfilets

      € 19,50

      Goudbruin gebakken tongfilets met citroen en witte wijnsaus

    • schelvis paddo

      € 24.50

      Krokant op het vel gebakken schelvisfilet met gebakken paddenstoeltjes, spinazie en saus van eekhoorntjesbrood

    • roodbaarsfilet

      € 23.50

      Op het vel gebakken roodbaarsfilet met krokante scampi's en sojasaus

    • Hoofdgerechten vegetarisch

    • Vegetarisch hoofdgerecht

      € 19,50

      Lasagne van bospaddenstoeltjes en spinazie met Parmezaanse kaas, krokante mergelchampignons, rucola en saus van eekhoorntjesbrood

    • Desserts

    • Warme kersen, gemarineerd met een vleugje kaneel, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

      € 9,50

      Warme kersen, gemarineerd met een vleugje kaneel, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

    • creme brulee

      € 9,95

      Gepocheerde appeltjes met crème brulee en karamel-ijs 

    • Parfait walnoot

      € 9,95

      Parfait van walnootjes met witte chocolademousse en amandelkoekje

    • Kaasbordje; diverse soorten binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met stokbrood

      € 12,50

      Kaasbord;  5 diverse soorten binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met stokbrood

    • Dagdessert

      € 8,95

      Dagdessert (wisselend dessert van het seizoen, suggestie aan tafel)

    • Klein kaasbordje

      € 9.95

      Klein kaasbordje; drie diverse kaassoorten met brood en druifjes

Openingstijden Keuken

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
donderdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
vrijdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
zaterdag Lunch op reservering vanaf 10 personen
Diner van 17.00 tot 21.00 uur
zondag Lunch van 13.00 - 15.30 uur
Diner van 17.00 tot 21.00 uur

Bent u binnenkort jarig?

Komt u binnen 7 dagen rond uw verjaardag met vrienden en/of familie eten? Maak dan allemaal gebruik van ons drie gangen menu t.w.v.
€ 35,- en u eet zelf volledig GRATIS.

Lees de voorwaarden

Back to Top