• Voorgerechten vlees & vis

    • Frisse salade van gebakken scampi’s, afgeblust met citroen en knoflook

      € 14,50

      Frisse salade van gebakken scampi’s, afgeblust met citroen en knoflook

    • salade zalm garnaaltjes

      € 14.50

      Salade met gemarineerde zalm, Hollandse garnaaltjes, komkommer en frisse kerriemayonaise

    • gerookte ribeye tosti

      € 14.50

      Salade met gerookte runderribeye, mini tosti oude kaas en truffelcrème  

    • vega salade

      € 12.50

      Zomerse salade met avocado, geitenkaaskroketje en gepocheerd eitje ( )

    • Carpaccio van ossenhaas geserveerd met fijne slasoorten, kruimeltjes “Old Amsterdam”, pijnboompitjes en een kruidendressing.

      € 13,50

      Carpaccio van ossenhaas geserveerd met fijne slasoorten, kruimeltjes “Old Amsterdam”, pijnboompitjes en een kruidendressing

    • Visproeverij voor

      € 17.50

      Visproeverij; Dungesneden verse tonijn, romig taartje van gerookte makreel, gemarineerde zalmfilet, krokante scampi met sojasaus, kreeftensoepje met garnaaltjes

    • Soepen

    • Thais kokossoepje met citroengras,

      € 8.50

      Thais kokossoepje met citroengras, oesterzwam en bosui ( V )

    • Schuimig kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes en fijne prei

      € 11.00

      Schuimig kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes en fijne prei

    • soepje van paprika

      € 8.50

      Krachtig soepje van puntpaprika met mascarpone en tomaat ( V )

    • Romig soepje van mosseltjes

      € 9.75

      Romig soepje van Zeeuwse mosseltjes, prei, knoflook en peterselie

    • Warme voor & tussengerechten

    • Gebakken eendenlever op krokante toast met mango compote en rode portsaus

      € 18,50

      Gebakken eendenlever op krokante toast met mango compote en rode portsaus

    • pannekoek coquille zalm

      € 17.50

      Kruidenpannenkoekje met gerookte zalm, gepocheerd eitje, geroosterde coquille en hollandaisesaus

    • Half kreeftje tussen

      € 19.50

      Halve kreeft uit de oven met pasta, zeekraal en kreeftensaus

    • Hoofdgerechten vlees

    • Gebakken diamanthaas

      € 28.50

      Gebakken runderbiefstuk van de diamanthaas met krokante aardappeltjes en peperroomsaus

    • mixed grill

      € 23.50

      Mixed grill van rund, varkenshaas en kalkoenfilet met saus van spek en romige pepersaus

    • ribeye kruidenboter

      € 25.50

      Geroosterde runder ribeye met gerookte paprika/knoflookboter

    • maaltijdcarpaccio

      € 19.50

      Grote rundercarpaccio met fijne salade, Parmezaanse kaas, en truffelcrème 

    • lamsbout en kotelet

      € 24.50

      Gebakken lamsbout met krokante rozemarijnchampignons en knoflookjus

    • Hoofdgerechten vis

    • Gebakken tongfilets

      € 22.50

      Goudbruin gebakken tongfilets met citroen en witte wijnsaus

    • sliptong

      € 25.50

      3 gebakken sliptongetjes met frietjes en frisse salade

    • Geroosterde tonijnfilet

      € 26,50

      Geroosterde tonijnfilet met groentetempura's en sojasaus

    • coquille scampi hoofd

      € 27.50

      Gebakken coquilles en scampi's met een zachte kerrie/knoflooksaus

    • Maaltijdsalade vis

      € 24.50

      Maaltijdsalade met diverse gebakken vissoorten, scampi, garnaaltjes, krokante tongfilet en cocktailsaus

    • Hoofdgerechten vegetarisch

    • Vegetarisch hoofdgerecht

      € 23.50

      Quiche van ricotta en spinazie met tempura's van verse groentes, frisse salade en sojasaus ( )

    • Desserts

    • Warme kersen, gemarineerd met een vleugje kaneel, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

      € 9,50

      Warme kersen, gemarineerd met een vleugje kaneel, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

    • aardbeitjes

      € 11.50

      Aardbeitjes met merengue, aardbeiencoulis, aardbeienijs, slagroom en chocoladeschotten

    • Espressotaartje

      € 10.50

      Parfait van witte en bruine chocolade met vanillecrème en chocolademousse

    • Kaasbordje; diverse soorten binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met stokbrood

      € 14,50

      Kaasbord;  5 diverse soorten binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met stokbrood

    • Dagdessert

      € 10.00

      Dagdessert (wisselend dessert van het seizoen, suggestie aan tafel)

    • Klein kaasbordje

      € 10.50

      Klein kaasbordje; drie diverse kaassoorten met brood en druifjes

    • dame blanche

      € 9.50

      Dame blanche; vanille-ijs met verse warme chocoladesaus en slagroom

Openingstijden Keuken

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
donderdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
vrijdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
zaterdag Lunch op reservering vanaf 10 personen
Diner van 17.00 tot 21.00 uur
zondag Lunch van 13.00 - 15.30 uur
Diner van 17.00 tot 21.00 uur

Bent u binnenkort jarig?

Komt u binnen 7 dagen rond uw verjaardag met vrienden en/of familie eten? Maak dan allemaal gebruik van ons drie gangen menu t.w.v.
€ 39,50- en u eet zelf volledig GRATIS.

Lees de voorwaarden

Back to Top