• Voorgerechten vlees & vis

    • Frisse salade van gebakken scampi’s, afgeblust met citroen en knoflook

      € 12,50

      Frisse salade van gebakken scampi’s, afgeblust met citroen en knoflook

    • visproeverij;

      € 17.50

      Visproeverij; Carpaccio van tonijn, zeekreeft met asperge, gerookte zalm met kruidenroomkaas, krokant buideltje van zeevis met sojasaus, kreeftensoepje met hollandse garnaaltjes

    • salade runderribeye

      € 12,50

      Salade met gerookte runderribeye, minitosti met oude beemsterkaas en truffelcrème 

    • vega salade

      € 11,50

      Salade met gegrilde asperge, avocado, geitenkaaskroketje en gepocheerd eitje

    • Carpaccio van ossenhaas geserveerd met fijne slasoorten, kruimeltjes “Old Amsterdam”, pijnboompitjes en een kruidendressing.

      € 12,50

      Carpaccio van ossenhaas geserveerd met fijne slasoorten, kruimeltjes “Old Amsterdam”, pijnboompitjes en een kruidendressing

    • cocktail garnalen

      € 13.50

      Cocktail van Hollandse garnaaltjes met romige cocktailsaus

    • Soepen

    • Romig soepje van asperges met gekookte ham, aspergepuntjes

      € 8.50

      Romig soepje van asperges met gekookte ham, aspergepuntjes en peterselie

    • Schuimig kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes en fijne prei

      € 9,50

      Schuimig kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes en fijne prei

    • Heldere krachtige gevogeltebouillon rijkelijk

      € 7.50

      Heldere krachtige gevogeltebouillon rijk gevuld met voorjaarsgroente

    • thais soepje

      € 8.50

      Thais kokossoepje met citroengras, scampi en lenteui

    • Warme voor & tussengerechten

    • Gebakken eendenlever op krokante toast met mango compote en rode portsaus

      € 17,50

      Gebakken eendenlever op krokante toast met mango compote en rode portsaus

    • scampi tempura

      € 14,50

      3 grote in kerrietempura krokant gebakken scampi's met zoetzure komkommer en sojasaus

    • Gebakken zwezerik

      € 19.50

      Gebakken kalfszwezerik met gestoofde kalfswang, ratatouille en kalfsjus

    • Hoofdgerechten vlees

    • Gebakken diamanthaas

      € 25.50

      Gebakken runderbiefstuk van de diamanthaas met peperroomsaus

    • lamsschenkel

      € 23.50

      In rode wijn en knoflook gestoofde malse lamsschenkel, krokante aardappeltjes en lamsjus

    • Mixed grill

      € 21.50

      Mixed grill van rund, varkenshaas en kalkoenfilet met saus van spekjes en romige peper

    • Asperges limburgse

      € 18.50

      Asperges op Limburgse wijze met gekookte ham, aardappel, ei en botersaus

    • Maiskipfilet

      € 21.50

      Maiskipfilet gebakken in Parmaham, asperges en romige dragonsaus

    • Hoofdgerechten vis

    • zeetong

      € 23.50

      Gebakken hele Noordzeetong ( 300 gram ) met frietjes en salade

    • Gebakken tongfilets

      € 19,50

      Goudbruin gebakken tongfilets met Limburgse asperges en witte wijnsaus

    • tonijn/scampi gebakken

      € 25.50

      Geroosterde tonijnfilet met krokante scampi's, tempura van groene asperges en sojasaus

    • Gebakken schelvis

      € 22.50

      Gebakken schelvisfilet met asperges, gerookte zalm en romige dillesaus

    • Hoofdgerechten vegetarisch

    • Vegetarisch hoofdgerecht

      € 19,50

      Asperges met quiche van ricotta en spinazie, tempura van groene asperges en sojasaus

    • Desserts

    • Warme kersen, gemarineerd met een vleugje kaneel, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

      € 9,50

      Warme kersen, gemarineerd met een vleugje kaneel, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

    • parfait bitterkoekjes

      € 9,95

      Parfait van bitterkoekjes met ananascompote en witte chocolademousse

    • crumble rood fruit

      € 9,95

      Crumble van rood fruit met vanillesabayon, kletskopje en vanille-ijs

    • Kaasbordje; diverse soorten binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met stokbrood

      € 12,50

      Kaasbord;  5 diverse soorten binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met stokbrood

    • Dagdessert

      € 8,95

      Dagdessert (wisselend dessert van het seizoen, suggestie aan tafel)

    • Klein kaasbordje

      € 9.95

      Klein kaasbordje; drie diverse kaassoorten met brood en druifjes

    • dame blanche

      € 8.50

      Dame blanche; vanille-ijs met verse warme chocoladesaus en slagroom

Openingstijden Keuken

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
donderdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
vrijdag Diner van 17.00 tot 21.00 uur
zaterdag Lunch op reservering vanaf 10 personen
Diner van 17.00 tot 21.00 uur
zondag Lunch van 13.00 - 15.30 uur
Diner van 17.00 tot 21.00 uur

Bent u binnenkort jarig?

Komt u binnen 7 dagen rond uw verjaardag met vrienden en/of familie eten? Maak dan allemaal gebruik van ons drie gangen menu t.w.v.
€ 35,- en u eet zelf volledig GRATIS.

Lees de voorwaarden

Back to Top