• Voorgerechten vlees & vis & vegetarisch

    • Frisse salade van gebakken scampi’s, afgeblust met citroen en knoflook

      € 15,50

      Frisse salade van gebakken scampi’s, afgeblust met citroen en knoflook

    • Steak tartaar

      € 16.50

      Steak tartaar van rund met gepocheerd eitje en truffelcrème 

    • Kalfsrosbief en tonijnmayonaise

      € 14.50

      Taartje van kalfsrosbief en filodeeg met salade en tonijnmayonaise

    • vegetarische salade

      € 13.50

      Zomerse frisse salade met watermeloen en Feta en aceto balsamico ( V )

    • Carpaccio van ossenhaas geserveerd met fijne slasoorten, kruimeltjes “Old Amsterdam”, pijnboompitjes en een kruidendressing.

      € 13,50

      Carpaccio van ossenhaas geserveerd met fijne slasoorten, kruimeltjes “Old Amsterdam”, pijnboompitjes en een kruidendressing

    • Visproeverij voorgerecht

      € 18.50

      Visproeverij; dungesneden verse tonijn, krokante scampi en soja, zalm gevuld met roomkaas, gegratineerde oester, kopje kreeftensoep

    • Soepen

    • romig mosselsoepje

      € 9.75

      Romig soepje van Zeeuwse mosselen met prei, knoflook en peterselie 

    • Schuimig kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes en fijne prei

      € 12.50

      Schuimig kreeftensoepje met Hollandse garnaaltjes en fijne prei

    • thais kokossoepje

      € 9,75

      Thais kokossoepje met citroengras, lente-ui en oesterzwam ( V )

    • paprika-tomaten soep

      € 9.50

      Krachtig soepje van puntpaprika met mascarpone en tomaat ( V )

    • Warme voor & tussengerechten

    • Gebakken eendenlever op krokante toast met mango compote en rode portsaus

      € 18,50

      Gebakken eendenlever op krokante toast met mango compote en rode portsaus

    • Coquille met zalm en hollandaise

      € 17.50

      Kruidenpannekoekje met gerookte zalm, gepocheerd eitje, geroosterde coquille en hollandaisesaus

    • Scampi's met pasta en knoflook

      € 15.50

      Wokje van scampi's en pasta met bosui en knoflook/tomatensaus

    • Hoofdgerechten vlees

    • Gebakken diamanthaas

      € 29.75

      Gebakken runderbiefstuk van de diamanthaas met krokante aardappeltjes en rode portsaus

    • mixed grill

      € 25.50

      Mixed grill van rund, varkenshaas en kalkoenfilet met saus van spek en romige pepersaus

    • Lamsbout met knoflook

      € 25.50

      Gebakken Lamsbout met krokante rozemarijnchampignons en knoflookjus

    • Kalfsribeye en gorgonzola

      € 26.50

      Geroosterde kalfsribeye met kalfsjus en smeltende gorgonzola

    • rundercarpaccio xxl

      € 22.50

      Grote rundercarpaccio met fijne salade, Parmezaanse kaas en truffelcrème 

    • Hoofdgerechten vis

    • Gebakken tongfilet

      € 23.50

      Goudbruin gebakken tongfilets met citroen en witte wijnsaus

    • Scholfilet met coquille en scampi

      € 29,50

      Scholfilet met gebakken coquille en scampi's met romige knoflook/kerriesaus

    • Zeebaars en tong

      € 27.50

      Gebakken zeebaarsfilet met krokante tongreepjes, kappertjes en basilicum

    • sliptong

      € 24.50

      2 gebakken sliptongetjes met frietjes en salade

    • Maaltijdsalade diverse vissoorten

      € 25.50

      Maaltijdsalade met diverse gebakken vissoorten, scampi, garnaaltjes , krokante tongfilet en cocktailsaus

    • Hoofdgerechten vegetarisch

    • Vegetarisch hoofdgerecht

      € 24.50

      Ravioli's van ricotta en spinazie met geroosterde halloumi, erwtjes, krokante champignons en tuinkruidensaus ( )

    • Desserts

    • Warme kersen, gemarineerd met een vleugje kaneel, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

      € 11.50

      Warme kersen, gemarineerd met een vleugje kaneel, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

    • Crème van vanille met framboosjes

      € 12.50

      Vanillecrème met vanillecake, framboosjes, frambozenparfait en witte chocolademousse

    • tiramisu van limoncello

      € 12.50

      Tiramisu van limoncello met gemarineerde aardbeitjes en vanille-ijs

    • Kaasbordje; diverse soorten binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met stokbrood

      € 14,50

      Kaasbord;  5 diverse soorten binnenlandse en buitenlandse kaassoorten met stokbrood

    • Dagdessert

      € 11.00

      Dagdessert (wisselend dessert van het seizoen, suggestie aan tafel)

    • Klein kaasbordje

      € 10.50

      Klein kaasbordje; drie diverse kaassoorten met brood en druifjes

    • dame blanche

      € 10.00

      Dame blanche; vanille-ijs met verse warme chocoladesaus en slagroom

Back to Top