Mosselen Het mosselseizoen is begonnen !!

Mark Colijn (Chef-kok Restaurant Sluiszicht) won tot twee maal toe de titel “Mosselman van het jaar”. Bij dit Nederlands kampioenschap strijden koks uit heel Nederland om deze titel te mogen dragen. Mosselliefhebbers hoeven dus niet af te reizen naar de kusten van Nederland of België maar kunnen gewoon in de haven van Maasbracht genieten van de beste mosselen.

Restaurant Sluiszicht krijgt dagelijks verse Zeeuwse mosselen aangeleverd om deze vervolgens om te toveren tot heerlijke mosselgerechten.
Vanaf 13 Juli starten we weer met onze mosselen

    • Mosselenkaart

      Bij alle hoofdgerechten serveren wij frietjes en stokbrood.

    • Romige soep van Zeeuwse mosselen met fijne prei.

      € 9.75

      Romig soepje van Zeeuwse mosseltjes met fijne prei, knoflook en peterselie

    • Traditionele Nederlandse mosselpan 1 kg.

      € 25.00

      Traditionele Nederlandse mosselpan 1 kg.
      Mosselen gekookt met groenten en witte wijn, geserveerd met sausjes.

    • Room-look

      € 23.50

      Room-look
      Mosselen met room, ui en heel veel knoflook.

    • Zeeuws Vlaamse biermosselen.

      € 24.00

      Zeeuws Vlaamse biermosselen.
      Onze zuiderburen bereiden hun mosselen graag in een donker trappistenbier.

    • Bretonse wijze. Graag gegeten in West Frankrijk.

      € 25.00

      Bretonse wijze. Graag gegeten in West Frankrijk.
      Mosselen met room, knoflook en lichtgerookte spekblokjes.

    • Mosselen in roquefortsaus.

      € 26.00

      Mosselen in roquefortsaus.
      De van schapenmelk gemaakte blauwschimmelkaas uit het Franse dorp Aveyron
      geeft deze mosselbereiding zijn intense, pittige smaak.

Back to Top